поезд, Полтава, заминированиеУ Полтаві "замінували" потяг Бахмут-Львів: евакуювали близько 500 чоловік.

Анонімне повідомлення про бомбу в поїзді надійшло сьогодні, 11 листопада, близько 7:50 на електронну пошту Головного управління поліції Полтавської області.

До обстеження потягу і території залізничної станції "Полтава-Київська" залучили фахівців-вибухотехніків, слідчо-оперативну групу та кінологів, евакуювали близько півтисячі людей.

Бомбу не виявили. Поліція встановлює особу зловмисника, який надіслав анонімку. Вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


В Полтаве "заминировали" поезд Бахмут-Львов: эвакуировали около 500 человек.

Анонимное сообщение о бомбе в поезде поступило сегодня, 11 ноября, около 7:50, на электронную почту Главного управления полиции Полтавской области.

К обследованию поезда и территории железнодорожной станции "Полтава-Киевская" привлекли специалистов-взрывотехников, следственно-оперативную группу и кинологов, эвакуировали около полутысячи человек.

Бомбу не обнаружили. Полиция устанавливает личность злоумышленника, который прислал анонимку. Решается вопрос о внесении сведений о происшествии в Единый реестр досудебных расследований.