ресторан, отравление, Кривое озеро, сальмонелаУ Департаменті охорони здоров'я Львівської ОДА повідомили, що виявили у пацієнтів, які харчувалися в ресторані "Криве озеро" у м. Новояворівськ Яворівського району.

Нагадаємо, до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф продовжують поступати повідомлення про госпіталізацію пацієнтів із симтомами гострого ентероколіту в інфекційне відділення КНП “Новояворівської РЛ ім. Юрія Липи” та КНП ЛОР “Львівська обласна клінічна лікарня” з числа тих, що 03.11.2019 року святкували весілля в ресторані "Криве озеро" у м. Новояворівськ.

Відвідувачі вживали в їжу смажену рибу, червону рибу, фаршировані печериці, м’ясні слойки, тірамісу. Станом на 11:00 11.11.2019 року всього госпіталізовано 24 особи (4 дитини), з них в Новояворівської РЛ – 23 осіб (3 дитини), 1 дитина в ЛОІКЛ.

Стан у частини пацієнтів з покращенням, у 3-х - середньої важкості. У трьох пацієнтів при проведенні лабораторних досліджень висіяно Salmonela enteritidis.


В Департаменте здравоохранения Львовской ОГА сообщили, что обнаружили у пациентов, которые питались в ресторане "Кривое озеро" в г. Новояворовск Яворивского района.

Напомним, во Львовский областной центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф продолжают поступать сообщения о госпитализации пациентов с симптомов острого энтероколита в инфекционное отделение КНП "Новояворовской РЛ им. Юрия Липы" и КНП ЛОР "Львовская областная клиническая больница" из числа тех, кто 03.11.2019 года праздновали свадьбу в ресторане "Кривое озеро" в г. Новояворовск.

Посетители употребляли в пищу жареную рыбу, красную рыбу, фаршированные шампиньоны, мясные слойки, тирамису. По состоянию на 11:00 11.11.2019 года всего госпитализированы 24 человека (4 ребенка), из них в Новояворовской РЛ - 23 человек (3 ребенка), 1 ребенок в ЛОИКБ.

Состояние у части пациентов с улучшением, у 3-х - средней тяжести. У трех пациентов при проведении лабораторных исследований высеяны Salmonela enteritidis.