дорога, ремонтЗавершено ремонт окремої ділянки автомобільної дороги Сокаль – Стоянів в Радехівському районі. Про це повідомляють у департаменті дорожнього господарства, транспорту і зв'язку Львівської обласної державної адміністрації.

Відтак, завершено ремонт окремої ділянки автомобільної дороги загального користування місцевого значення О141602 Сокаль — Стоянів в межах с. Бишів, що в Радехівському районі.

Підрядною організацією МПП "НАРА" за рахунок коштів державного дорожнього фонду в межах передбаченого фінансування відновлено асфальтобетонне покриття протяжністю 3,155 км.

98fd41377e4273c6f98b6d8fc3a2ac93.jpg


Завершен ремонт отдельного участка автомобильной дороги Сокаль - Стоянов в Радеховском районе. Об этом сообщают в департаменте дорожного хозяйства, транспорта и связи Львовской областной государственной администрации.

Поэтому, завершен ремонт отдельного участка автомобильной дороги общего пользования местного значения О141602 Сокаль - Стоянов в пределах с. Бышев, что в Радеховском районе.

Подрядной организацией МЧП "НАРА" за счет средств государственного дорожного фонда в пределах предусмотренного финансирование восстановления асфальтобетонного покрытия протяженностью 3,155 км.