архитектор, отставкаПосадовець переходить на нову роботу – у Міністерство розвитку громад і територій. Про це повідомляє ZAXID.NET

Головний архітектор Львова, начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міськради Юліан Чаплінський у вівторок, 10 вересня, написав заяву на звільнення. Тепер заяву має підписати мер Львова Андрій Садовий.

Юліан Чаплінський пояснив ZAXID.NET, що переходить на нову роботу. При цьому посадовець відмовився назвати місце майбутнього працевлаштування. Однак за інформацією видання, Юліан Чаплінський продовжить працювати в Міністерстві розвитку громад і територій на посаді заступника міністра з питань будівництва та житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, що у серпні Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ перейменували на Міністерство розвитку громад і територій. Міністерство очолила директорка ТОВ "Інститут місцевого розвитку" та народна депутатка 8-го скликання Альона Бабак.

Довідка. 36-річний Юліан Чаплінський здобув вищу освіту в Національному університеті "Львівська політехніка" на спеціальності "Архітектура будівель і споруд". У 2005-2006 рр. він працював архітектором у приватній фірмі "Ювіт". У 2006-2011 рр. був архітектором та директором ПП "Архітектори Чаплінський Трофименко". У 2011-2015 рр. керував власною архітектурною фірмою "CHAPLINSKYY & Associates". На посаді головного архітектора Львова Юліан Чаплінський працював від 25 лютого 2015 року.


Чиновник переходит на новую работу - в Министерство развития общин и территорий. Об этом сообщает ZAXID.NET. 

Главный архитектор Львова, начальник управления архитектуры и урбанистики Львовского горсовета Юлиан Чаплинский во вторник, 10 сентября, написал заявление на увольнение. Теперь заявление должен подписать мэр Львова Андрей Садовый.

Юлиан Чаплинский объяснил ZAXID.NET, что переходит на новую работу. При этом чиновник отказался назвать место будущего трудоустройства. Однако по информации издания, Юлиан Чаплинский продолжит работать в Министерстве развития общин и территорий в должности заместителя министра по вопросам строительства и жилищно-коммунального хозяйства.

Напомним, что в августе Министерство регионального развития, строительства и ЖКХ переименовали в Министерство развития общин и территорий. Министерство возглавила директор ООО "Институт местного развития" и народный депутат 8-го созыва Алена Бабак.

Справка. 36-летний Юлиан Чаплинский получил высшее образование в Национальном университете "Львовская политехника" на специальности "Архитектура зданий и сооружений". В 2005-2006 гг. работал архитектором в частной фирме "Ювит". В 2006-2011 гг. был архитектором и директором ЧП "Архитекторы Чаплинский Трофименко". В 2011-2015 гг. руководил собственной архитектурной фирмой "CHAPLINSKYY & Associates". На посту главного архитектора Львова Юлиан Чаплинский работал с 25 февраля 2015 года.