"Патриот", контролеры, электротранспорт, зайцыЗа півтора місяця своєї роботи контролери громадської організації "Патріот" виписали більш ніж 1,5 тисячі штрафних квитанцій пасажирам, які хотіли проїхатись в електротранспорті безкоштовно. Про це повідомляє видання "032".  

Як розповів речник "Львівелектротрансу" Іван Бондар, за півтора місяця своєї роботи, контролери виписали більш ніж 1,5 тисячі штрафних квитанцій пасажирам, які хотіли проїхатись в електротранспорті безкоштовно.

"Роботою контролерів ми задоволені. В роботі оновленого контролю спостерігаємо певну динаміку. За перші півтора місяці на 15% зріс валовий дохід підприємства. Було виписано більше півтори тисячі штрафних квитанцій, хоча це і не є нашою самоціллю", - розповів Бондар.

Нагадаємо, що ГО "Патріот" шукає "зайців" в електротранспорті міста з травня цього року. Майже місяць тому контролерам за кошти "Львівелектротрансу" придбали відеореєстратори, завдяки чому вони можуть записувати весь процес контролю.


За полтора месяца своей работы контроллеры общественной организации "Патриот" выписали более 1,5 тысячи штрафных квитанций пассажирам, которые хотели проехаться в электротранспорте бесплатно. Об этом сообщает издание "032"

Как рассказал пресс-секретарь "Львовэлектротранса" Иван Бондарь, за полтора месяца своей работы контроллеры выписали более 1,5 тысячи штрафных квитанций пассажирам, которые хотели проехаться в электротранспорте бесплатно.

"Работой контроллеров мы довольны. В работе обновленного контроля наблюдаем определенную динамику. За первые полтора месяца на 15% вырос валовой доход предприятия. Было выписано более полутора тысяч штрафных квитанций, хотя это и не является нашей самоцелью", - рассказал Бондарь.

Напомним, что ОО "Патриот" ищет "зайцев" в электротранспорте города с мая этого года. Почти месяц назад контролерам за счет "Львовэлектротранса" приобрели видеорегистраторы, благодаря чему они могут записывать весь процесс контроля.