ЦНАП, площадь рынокНаступного тижня ЦНАП на пл. Ринок не прийматиме відвідувачів через ремонтні роботи. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в департаменті адміністративних послуг Львівської міської ради, Центр надання адміністративних послуг на площі Ринок, 1 тимчасово (з 13 до 19 травня) не прийматиме відвідувачів, оскільки, в цей час проводитимуть ремонтні роботи для оновлення приміщення ЦНАП. З 20 травня офіс працюватиме за звичним графіком.

"Усі необхідні адміністративні послуги мешканці зможуть отримати, звернувшись в територіальні підрозділи ЦНАП за адресами: вул. К. Левицького, 67, вул. Генерала Чупринки, 85, вул. І. Виговського, 32, вул. М. Хвильового, 14а, пр. Червоної Калини, 72а, вул. Т. Шевченка, 374", — повідомляють в департаменті адміністративних послуг.

При виникненні додаткових питань, прохання звертатися на довідку ЦНАП за тел.: (032) 297−57−95. Додаткові канали зв’язку та комунікації: (032) 297−57−95; service_center@lvivcity.gov.ua


На следующей неделе ЦНАП на пл. Рынок не будет принимать посетителей из-за ремонтных работ. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в департаменте административных услуг Львовского городского совета, Центр предоставления административных услуг на площади Рынок, 1 временно (с 13 до 19 мая) не будет принимать посетителей, поскольку в это время будут проводить ремонтные работы для обновления помещения ЦНАП. С 20 мая офис будет работать по обычному графику.

"Все необходимые административные услуги жители смогут получить, обратившись в территориальные подразделения ЦНАП по адресам: ул. К. Левицкого, 67, ул. Генерала Чупрынки, 85, ул. Выговского, 32, ул. М. Хвылевого, 14а, пр. Красной Калины, 72а, ул. Т. Шевченко, 374", - сообщают в департаменте административных услуг.

При возникновении дополнительных вопросов, просьба обращаться на справку ЦНАП по тел.: (032) 297-57-95. Дополнительные каналы связи и коммуникации: (032) 297-57-95; service_center@lvivcity.gov.ua