цыганка, ребенокМешканку Закарпаття із чужою дитиною правоохоронці виявили в електропотязі на станції Сколе. 53-річна жінка, перебуваючи у  Львові вдома у знайомої, забрала її 8-річну доньку і направлялась з нею у Закарпатську область. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 11 квітня, о 15.45 до поліції звернулася 34-річна львів’янка. Жінка повідомила, що близько дев’ятої ранку подруга забрала її 8-річну доньку. За словами заявниці, вони могли слідувати у село Лавочне або Воловець.

Поліцейські негайно розпочали оперативно-розшукові заходи і вже за годину виявили 53-річну жінку з дитиною на станції Сколе в електропотязі зі сполученням Львів – Мукачево. За її словами, вони направлялись у Закарпатську область до неї додому.

Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Жительницу Закарпатья с чужим ребенком правоохранители обнаружили в электропоезде на станции Сколе. 53-летняя женщина, находясь во Львове дома у знакомой, забрала ее 8-летнюю дочь и направлялась с ней в Закарпатскую область. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 11 апреля, в 15.45 в полицию обратилась 34-летняя львовянка. Женщина сообщила, что около девяти утра подруга забрала ее 8-летнюю дочь. По словам заявительницы, они могли следовать в селе Лавочное или Воловец.

Полицейские немедленно начали оперативно-розыскные мероприятия и уже через час обнаружили 53-летнюю женщину с ребенком на станции Сколе в электропоезде сообщением Львов - Мукачево. По ее словам, они направлялись в Закарпатскую область к ней домой.

Сейчас правоохранители устанавливают все обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.