пожар, кладбище, ГородокскийВчора ввечері на території кладовища в сел. Великий Любінь Городоцького району зайнялося сміття. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Напередодні Великодніх свят, коли люди традиційно відвідують могили своїх рідних на цвинтарях міста та прибирають територію, нерідко після цього виникають загорання сміття.

10 квітня о 20:55 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу на території кладовища в сел. Великий Любінь Городоцького району на вул. Лесі Українки, 40. Люди впорядковували поховання та почали спалювати сміття на території кладовища. Перехожі вчасно помітили дим і одразу зателефонували до рятувальників. Пожежу на площі 25 кв. м вогнеборці ліквідували о 21:18.


Вчера вечером на территории кладбища в пос. Большой Любинь Городокского района загорелся мусор. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

Накануне Пасхальных праздников, когда люди традиционно посещают могилы своих родных на кладбищах и убирают территорию, нередко после этого возникают возгорания мусора.

10 апреля в 20:55 в Службу спасения 101 поступило сообщение о пожаре на территории кладбища в пос. Большой Любинь Городокского района на ул. Леси Украинский, 40. Люди приводили в порядок могилы и начали сжигать мусор на территории кладбища. Прохожие вовремя заметили дым и сразу позвонили спасателям. Пожар на площади 25 кв. м пожарные ликвидировали в 21:18.