ртуть, патроны, ДраганаПравоохоронці виявили у квартирі одного з будинків на вулиці Драгана ємність з ртуттю та набої. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

10 квітня на оперативну лінію 102 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Драгана у Львові зберігається п’ять кілограмів ртуті та патрони.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили у квартирі ємність з речовиною, схожою на ртуть, та патрони, схожі на набої до малокаліберної зброї. Виявлене поліцейські вилучили та скерували на експертизу. Наразі правоохоронці з’ясовують походження набої та ртуті, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Правоохранители обнаружили в квартире одного из домов на улице Драгана емкость с ртутью и патроны. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Национальной полиции в Львовской области.

10 апреля на оперативную линию 102 в полицию поступило сообщение о том, что в квартире одного из домов на улице Драгана во Львове хранится пять килограммов ртути и патроны.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Правоохранители обнаружили в квартире емкость с веществом, похожим на ртуть, и патроны, похожие на боеприпасы малокалиберного оружия. Обнаруженное полицейские изъяли и направили на экспертизу. Сейчас правоохранители выясняют происхождение патронов и ртути, решается вопрос об открытии уголовного производства.