угорели, туристыУ Львові поліцейські з’ясовують причину загибелі двох туристів з Києва. Ще двох молодих людей – дівчину та хлопця віком 23 та 20 років з діагнозом "отруєння чадним газом" медики доставили у лікарню.

Сьогодні, 11 січня, близько 11.30 до поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що прибувши на виклик, вони виявили у квартирі на вулиці Дорошенка у Львові тіла дівчини та хлопця без ознак життя.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо встановили, що вчора близько 21.00 у квартиру заселилися четверо молодих людей – двоє дівчат та двоє хлопців, які приїхали до Львова з Києва. Вранці одній з пар стало погано і вони викликали швидку. Медики госпіталізували  їх з діагнозом: "отруєння чадним газом середньої важкості". Тіла двох інших хлопця та дівчини віком 21 рік без ознак життя були виявлені в сусідній кімнаті. Причина смерті буде встановлена під час експертиз.

Зараз поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Во Львове полицейские выясняют причину гибели двух туристов из Киева. Еще двух молодых людей - девушку и парня в возрасте 23 и 20 лет с диагнозом "отравление угарным газом" медики доставили в больницу.

Сегодня, 11 января, около 11.30 в полицию поступило сообщение от врачей о том, что прибыв на вызов, они обнаружили в квартире на улице Дорошенко во Львове тела девушки и парня без признаков жизни.

На месте происшествия работает следственно-оперативная группа. Полицейские предварительно установили, что вчера около 21.00 в квартиру заселились четверо молодых людей - две девушки и двое парней, которые приехали во Львов из Киева. Утром одной из пар стало плохо и они вызвали скорую. Медики госпитализировали их с диагнозом: "отравление угарным газом средней тяжести". Тела двух других парня и девушки возрастом 21 год без признаков жизни были обнаружены в соседней комнате. Причина смерти будет установлена ​​при экспертиз.

Сейчас полицейские устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.