Снігоприбиральна техніка продовжує працювати на вулицях міста. Як повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, станом на зараз працює 30 піскорозкидувачів і 25 тракторців. Натомість двірники посипають хідники і зупинки сіллю та реагентами.

«З самого ранку у місті активно працює снігоприбиральна техніка. Зокрема, зараз це 30 піскорозкидувачів і 25 тракторців. Піскорозкидувачі посипають головні магістральні вулиці, мости і підйоми, а тракторці прибирають хідники та прибордюрну частину вулиць. Натомість двірники посипають хідники сіллю, а центральну частину міста в Галицькому районі посипаємо реагентами. Працюємо інтенсивно, щоб не допустити ожеледиці.

Складність робіт сьогодні полягала в тому, що зранку був -10 С і падав дощ, який перейшов у сніг. Однак комунальні служби були напоготові, вони знали, що погода буде змінюватися, і оперативно техніка виїхала для прибирання. Акцентували увагу на тому, щоб у першу чергу посипати підйоми, зупинки і мости.

Техніка продовжує працювати і зараз, стараємося забезпечити комфортний проїзд як для транспорту, так і для пішоходів", — розповіла Ірина Маруняк.

За її словами, вночі техніка традиційно працюватиме в черговому режимі в ШРП, і у разі необхідності виїде на лінії.

«Відзначу, що завжди вночі, приблизно о 00.00−01.00 год, одна одиниця техніки об'їздить райони. Тобто шість машин — піскорозкидувачі - проводять огляд території. Тому і вночі і вдень ми тримаємо ситуацію під контролем», — додала заступниця міського голови Львова.