минер, задержание, заминированиеЛьвівські патрульні виявили псевдомінера. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Сьогодні близько 2-ї години ночі патрульні отримали виклик:

"На вулиці Сахарова через кілька хвилин вибухне бомба".

Прямуючи на вказане місце, екіпаж 4-го батальйону отримав від Ситуаційного центру інформацію про номер телефону таксофону, з якого зробили дзвінок, та фото особи. Інспектори почали обстежувати прилеглі території і на вулиці Коперника виявили особу, схожу до тієї, що перебувала в орієнтуванні.

Чоловіка зупинили і пояснили причину. 34-річний львів’янин не заперечував свого вчинку і зізнався, що здійснив дзвінок. Особу супроводили до Галицького відділку поліції, де він почав себе агресивно поводити, ламати майно та дебоширити. На неодноразові зауваження не реагував, тому на нього одягнули кайданки. На місце, звідки був здійснений дзвінок, скерували слідчо-оперативну групу.

Псевдомінера затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність.


Львовские патрульные обнаружили псевдоминера. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Сегодня около 2 часов ночи патрульные получили вызов:

"На улице Сахарова через несколько минут взорвется бомба".

Направляясь на указанное место, экипаж 4-го батальона получил от Ситуационного центра информацию о номере телефона таксофона, с которого сделали звонок, и фото человека. Инспекторы начали обследовать прилегающие территории и на улице Коперника обнаружили человека, похожего на того, что находился в ориентировке.

Мужчину остановили и объяснили причину. 34-летний львовянин не отрицал своего поступка и признался, что совершил звонок. Его сопроводили в Галицкое отделения полиции, где он начал себя агрессивно вести, ломать имущество и дебоширить. На неоднократные замечания не реагировал, поэтому на него надели наручники. На место, откуда был совершен звонок, направили следственно-оперативную группу.

Псевдоминера задержали и поместили в изолятор временного содержания. Теперь ему грозит уголовная ответственность.