заминировали, клуб, "Малевич"У Львові через повідомлення про замінування з нічного клубу "Малевич" евакуювали близько 400 відвідувачів та 50 співробітників. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

9 жовтня о 23:32 невідома особа на телефон служби “102” повідомила про замінування у м. Львові приміщення нічного клубу “Малевич” на вул. Чорновола, 2. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб, з будинку нічного клубу виведено близько 400 осіб відвідувачів та 50 осіб персоналу.

Спеціалістами вибухотехнічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ НП у Львівській області було обстежено будівлю нічного клубу та прилеглу територію. Роботи завершено о 00:54 год. 10 жовтня - вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.


Во Львове из-за сообщения о заминировании из ночного клуба "Малевич" эвакуировали около 400 посетителей и 50 сотрудников. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

9 октября в 23:32 неизвестный на телефон службы "102" сообщил о заминировании в г. Львов помещения ночного клуба "Малевич" на ул. Черновола, 2. Требований, выполнение которых могло бы предотвратить взрыв, не выдвигалось.

Место происшествия было ограждено, выставлена ​​охрана и прекращен доступ посторонних лиц, из дома ночного клуба выведено около 400 человек посетителей и 50 человек персонала.

Специалисты взрывотехнического отдела научно-исследовательского экспертно-криминалистического центра при ГУ НП во Львовской области обследовали здание ночного клуба и прилегающую территорию. Работы завершены в 00:54 ч. 10 октября - взрывного устройства не обнаружено. Проводятся мероприятия по установлению личности человека, предоставившего ложное сообщение о заминировании.