роддом, смерть ребенкаУ Львові з'ясовують причину смерті дитини в пологовому відділенні 3-ї комунальної міської лікарні на вул. Рапопорта, 8.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради. У лікарні розповіли, що проводиться службове розслідування, очікують висновки судово-медичної експертизи.

Як зазначив головний лікар 3-ї комунальної міської лікарні Вадим Олійник, відкрито кримінальне провадження, створена комісія, яка аналізує всю медичну документацію: як надавалася допомога, якою була причина зупинки серця плоду в утробі матері.


Во Львове выясняют причину смерти ребенка в родильном отделении 3-й коммунальной городской больницы на ул. Рапопорта, 8.

Об этом сообщили в пресс-службе Львовского городского совета. В больнице рассказали, что проводится служебное расследование, ожидают выводы судебно-медицинской экспертизы.

Как отметил главный врач 3-й коммунальной городской больницы Вадим Олейник, открыто уголовное производство, создана комиссия, которая анализирует всю медицинскую документацию: как оказывалась помощь, какой была причина остановки сердца плода в утробе матери.