велодорожка, паркУ Личаківському парку розпочали ремонт головної алеї та облаштовують велодоріжку. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У Личаківському парку розпочали ремонтні роботи. Спершу на ділянці парку, обмеженій вулицями Центнарівка та Пасічна, виконали роботи з влаштування водовідведення. Це дало змогу підрядній організації розпочати роботи з ремонту головної алеї парку та влаштування велодоріжки, яка веде від вул. Центнарівка до вул. Пасічної. Загалом у Личаківському парку облаштують близько 800 кв. м велодоріжки та близько 1 км основної алеї.

"В 2018 році було проведено тендер та укладено договір з ТзОВ "Інвестиційна компанія "Укрбудсервіс" на виконання будівельних робіт у Личаківському парку. Відтак у 2018 році розпочали влаштування велосипедної доріжки на схилах парку, передбачених проектом, та обрізку дерев та кущів вздовж головної алеї. Проте під час виконання робіт з влаштування велосипедної доріжки шириною 2,5 м виявили неможливість її влаштування без втручання у схили парку (влаштування насипів та зрізання схилів парку з влаштуванням підпірних стін). Враховуючи це та затверджену концепцію велоінфраструктури міста, прийняли рішення тимчасово припинити роботи з влаштування велосипедної доріжки до вирішення питання з урахуванням вимог Закону України "Про природно-заповідний фонд України". Відтак у 2019 році на ділянці парку, обмеженій вул. Центнарівка — вул. Пасічна, виконали роботи з влаштування водовідведення не передбачені проектом. Це дало змогу підрядній організації розпочати роботи з ремонту головної алеї парку та влаштування велодоріжки, яка веде від вул. Центнарівки до вул. Пасічної", — повідомили у департаменті містобудування Львівської міської ради.


В Лычаковском парке начали ремонт главной аллеи и обустраивают велодорожку. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В Лычаковском парке начали ремонтные работы. Сначала на участке парка, ограниченном улицами Центнаривка и Пасечная, выполнили работы по устройству водоотвода. Это позволило подрядной организации начать работы по ремонту главной аллеи парка и устройству велодорожки, которая ведет от ул. Центнаривка до ул. Пасечной. Всего в Лычаковском парке обустроят около 800 кв. м велодорожки и около 1 км основной аллеи.

"В 2018 году был проведен тендер и заключен договор с ООО "Инвестиционная компания "Укрстройсервис" на выполнение строительных работ в Лычаковском парке. Поэтому в 2018 году начали устройства велосипедной дорожки на склонах парка, предусмотренных проектом, и обрезку деревьев и кустарников вдоль главной аллеи. Однако во время выполнения работ по устройству велосипедной дорожки шириной 2,5 м обнаружили невозможность ее устройства без вмешательства в склоны парка (устройство насыпей и срезки склонов парка с устройством подпорных стен). Учитывая это и утвержденную концепцию велоинфраструктуры города, приняли решение временно прекратить работы по устройству велосипедной дорожки до решения вопроса с учетом требований Закона Украины "О природно-заповедном фонде Украины". Поэтому в 2019 году на участке парка, ограниченной ул. Центнаривка - ул. Пасечная, выполнили работы по устройству водоотвода, не предусмотренные проектом. Это позволило подрядной организации начать работы по ремонту главной аллеи парка и устройству велодорожки, которая ведет от ул. Центнаривкы до ул. Пасечной", - сообщили в департаменте градостроительства Львовского городского совета.