Билогорща, дорога, построятВід Західного об’їзду Львова побудують дорогу до мікрорайону Білогорща. Про це повідомляє "Твоє.Місто". 

Упродовж 2017 року у Львові побудують щебеневу дорогу до житлового масиву Білогорща. Про це під час брифінгу повідомив директор ЛКП "Львівавтодор" Олег Береза. За його словами, будівництво дороги мають почати і завершити упродовж цього року. Її основу планують робити із вогнетривкого ґрунту, адже вона пролягатиме через торфовище.

Як коментував Олег Береза для Tvoemisto.tv раніше, дорога буде починатися від Кільцевої і матиме протяжність 2,5 – 3 кілометри.

"Це нова дорога через поле. Там її ніколи не було, тож і не буде жодних реорганізацій руху поблизу", – додав він.

Нагадаємо, у березні виконком Львівської міської ради погодив виділення 13 мільйонів гривень на будівництво дороги до житлового масиву Білогорща.


От Западного объезда Львова построят дорогу в микрорайон Билогорща. Об этом сообщает "Твое.Мисто". 

В течение 2017 года во Львове построят щебневую дорогу к жилому массиву Билогорща. Об этом во время брифинга сообщил директор ЛКП "Львовавтодор" Олег Береза. По его словам, строительство дороги должны начать и завершить в течение этого года. Ее основу планируют делать из огнеупорного грунта, ведь она будет пролегать через торфяник.

Как комментировал Олег Береза ​​для Tvoemisto.tv ранее, дорога будет начинаться от Кольцевой и иметь протяженность 2,5 - 3 километра.

"Это новая дорога через поле. Там ее никогда не было, поэтому и не будет никаких реорганизаций движения поблизости", - добавил он.

Напомним, в марте исполком Львовского городского совета согласовал выделение 13 млн гривен на строительство дороги к жилому массиву Билогорща.