Поліція Львівщини застерігає - кількість двоколісних транспортних засобів на дорогах постійно зростає, відповідно, зростає кількість дорожньо-транспортних пригод з їх участю. Під час ДТП водії таких транспортних засобів отримують травми, інколи - несумісні з життям, а головною причиною аварій є порушення учасниками дорожнього руху вимог дорожніх правил. Тому, будьте уважними, неухильно дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкості та постійно слідкуйте за дорожньою обстановкою. Бережіть життя та здоров’я – своє та оточуючих.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 9 червня близько 18.00 в одному з сіл Червоноградського району. Як попередньо встановили правоохоронці, 53-річний житель селища Добротвір, керуючи мопедом «Мустанг», виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Мерседес» під керуванням мешканця Волинської області віком 47 років. Внаслідок зіткнення водій двоколісного транспортного засобу отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.