Для дитячого відділення інтенсивної терапії та анестезіології медичного закладу передано три багатофункціональні медичні ліжка Nexo Comfort, які допоможуть дітям зі складними нейрохірургічними патологіями легше переносити післяопераційні періоди та мати більш комфортні умови під час перебування у відділенні інтенсивній терапії та у боротьбі з онкологічними захворюваннями. Кошти для обладнання зібрані завдяки пожертвам абонентів Київстар у рамках ініціативи "Дитяча надія ".

Yes

За два роки існування "Дитячої надії" наші абоненти подарували шанс на життя тисячам хворих малюків. Завдяки невеликим SMS-пожертвам вдалося зібрати понад 6,5 мільйонів гривень, а допомогу вже отримали 29 відділень українських лікарень. Від імені Київстар я хочу подякувати усім небайдужим абонентам, що стають справжньою дитячою надією! - зазначає Ганна Захараш, директор із корпоративних комунікацій Київстар.

На базі інституту ім. А.П. Ромоданова надається лікування найважчим дітям з пухлинами нервової системи з усієї України. Відділення лікарні проводить довготривалі нейрохірургічні операції у маленьких пацієнтів, а також післяопераційне лікування, відновлення та профілактику онкозахворювань. Зокрема, у 2020 році на лікуванні знаходилось 336 дітей з нейрохірургічною патологією, з них 188 пацієнтів зі складною онкологічною патологією. Післяопераційний період у дітей може тривати до декількох місяців з постійним перебуванням у ліжку. Лікарі медичного закладу дякують всім небайдужим благодійникам мобільного оператора, що допомогли в придбанні медичних ліжок, які вже полегшують лікування малюкам після операцій.

Kids-hope_KS.jpg

Детально ознайомитись із проєктом можна на платформі dobro.uaза цим посиланням.

"Дитяча надія" була заснована Київстар та МБФ "Українська Біржа Благодійності" в грудні 2018 року. Основна мета проєкту - допомогти дітям з вадами серця та онкологічними захворюваннями. За час існування ініціативи відправлено понад 330 тисяч благодійних SMS, дитячою надією стали 122 тисячі абонентів Київстар, 16 тисяч з яких налаштували регулярну пожертву та щомісяця допомагають дітям із хворобами серця та онкологічними захворюваннями. Середній розмір пожертви через SMS становить 15 гривень.

Ми натхненні тим, що разом із Київстар створили зручний, швидкий та якісний механізм допомоги медичним закладам у різних кутках нашої країни. Багато дитячих лікарень отримали допомогу, яка дозволяє медикам рятувати життя цих малюків, покладаючись не лише на свій досвід та удачу, а й на сучасне медичне обладнання. Продовжуймо бути дитячою надією разом! - говорить Ірина Гуцал, директорка платформи dobro.ua, МБФ "Українська Біржа Благодійності".

Всі абоненти передплаченого зв’язку Київстар мають можливість обрати напрямок допомоги (онко чи кардіо), та один з чотирьох регіонів країни (Київ, Дніпро, Львів та Одеса), в лікарні яких будуть спрямовані їхні благодійні внески. Пожертва може бути разовою, від 1 до 3000 гривень, або регулярною - 2, 5, 10, 15 та 20 гривень. Регулярна пожертва буде здійснюватися автоматично після кожного поповнення рахунку від 40 грн. Кошти, які абоненти жертвують через SMS, не обтяжуються податками - 100% пожертв перераховуються УББ на реалізацію проєкту. Звіти щодо використання коштів можна переглянути на порталі dobro.ua.

Переглянути подробиці та підтримати ініціативу можна за посиланням kyivstar.ua/charity-ubb