AppFoodЗдається, сучасну людину вже просто неможливо здивувати, особливо коли мова йде про черговий заклад. На щастя, в Україні ще залишилися талановиті люди, які вміють думати в потрібному напрямку та відчувають "саме те", що обов’язково буде оцінено.

Так у Львові й з’явився особливий заклад - AppFood, креатором якого є талановитий підприємець, людина, яка досліджує ринок та відкриває нові ниши на ньому - Рафал Шиманський.

Що таке AppFood?

AppFood - неможливо описати одним словом, але безперечно можна стверджувати, що AppFood - це те, що вражає, те, чого Україна раніше точно не бачила, а тому зустріла привітно та з цікавістю. 

Ось вже більше тижня новий заклад було відкрито на головній вулиці Львова - пр. Свободи, 1/3. На відкриття було запрошено аніматорів, які ходили в костюмах супергероїв та допомагали відвідувачам опанувати новий однойменний додаток - AppFood.

Чого саме супергерої?

Сам заклад створено у тематиці коміксів: шпалери на стінах, декор та столи. А тому навіть аніматори, які стоять десь поблизу, вже ніби натякають на тематику закладу.

До чого тут новий додаток взагалі?

Ось ми нарешті підійшли до найважливішої особливості закладу. Те, в чому й полягає його унікальність та інноваційність. Заклад, який йде в ногу з часом і розвивається разом із суспільством.

Тут гості не зустрінуть ні одного офіціанта чи касира. Все, що необхідно для якісного обслуговування - власний смартфон і додаток. Гість оформляє замовлення, сплачує і чекає на страву.

Чекати, до речі, довго не доведеться, адже важливою умовою концепції ресторану є швидкість обслуговування, а тому максимальний час очікування - 4 хвилини!

Як Рафалу вдалося створити такий якісний й водночас швидкий сервіс?

Він просто прибрав все зайве - людину із сервісу, безліч позицій з меню. Як наслідок, Рафалу Шиманському вдалося створити новий формат фастфуду, щось середнє між звичним McDonald’s та вуличним віконцем з пиріжками, де вам не зіпсують настрій поганим сервісом, а навпаки піднімуть його смачною їжею!