изнасилованиеМешканця Вінницької області підозрюють в зґвалтуванні мешканки Львівської області. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

До поліції 4 листопада надійшло повідомлення про те, що близько 19.50 в одному з районів Львівської області невідомий чоловік напав на 41-річну місцеву жительку.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 41-річний мешканець Вінницької області.

Cлідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.152 (зґвалтування) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Досудове розслідування триває.


Жителя Винницкой области подозревают в изнасиловании жительницы Львовской области. Вскоре суд изберет ему меру пресечения. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В полицию 4 ноября поступило сообщение о том, что около 19.50 в одном из районов Львовской области неизвестный мужчина напал на 41-летнюю местную жительницу.

Правоохранители установили, что к совершению преступления причастен 41-летний житель Винницкой области.

Следователи сообщили ему о подозрении в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст.152 (изнасилование) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до пяти лет.

Досудебное расследование продолжается.