Часовня Боимов, Ночь во ЛьвовеВ рамках фестивалю "Ніч у Львові" графік роботи каплиці Боїмів продовжили до 22.00.

Пам'ятка пізнього Ренесансу, яка не має аналогів не тільки в Україні, а й у європейській архітектурі, з 11 по 13 листопада буде відкрита до 22.00.

За словами генерального директора Національної картинної галереї ім. Б. Возницького Тараса Возняка, відвідувачів фестивалю "Ніч у Львові" чекає справжня магія нічного огляду каплиці Боїмів, - повідомляє
032.ua.

"Крім того, в суботу вночі будемо робити акцію "Відкритий музей" в Олеському замку. Я думаю, ця практика, якщо буде успішною, може поширитися і на інші замки, які мають таку хорошу перспективу", - зазначив Тарас Возняк.


В рамках фестиваля "Ночь во Львове" график работы часовни Боимов продлили до 22.00.

Памятник позднего Ренессанса, который не имеет аналогов не только в Украине, но и в европейской архитектуре, с 11 по 13 ноября будет открыт до 22.00.

По словам генерального директора Национальной картинной галереи им. Б.Возницкого Тараса Возняка, посетителей фестиваля "Ночь во Львове" ждет настоящая магия ночного осмотра часовни Боимов, - сообщает 032.ua.

"Кроме того, в субботу ночью будем делать акцию "Открытый музей" в Олесском замке. Я думаю, эта практика, если будет успешной, может распространиться и на другие замки, которые имеют такую хорошую перспективу", - отметил Тарас Возняк.