отопление, мэрияЗ п’ятниці, 11 жовтня, призупинять подачу опалення до бюджетних установ. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У зв’язку з потеплінням, з цієї п’ятниці, 11 жовтня, планують призупинити подачу опалення до бюджетних установ. Станом на сьогодні опалення подається до 246 установ гуманітарного блоку — школи, садочки, лікарні та поліклініки, заклади культури.

"Синоптики прогнозують потепління — температура підніметься до +20 градусів, тому з п’ятниці можемо зупинити подачу опалення до бюджетних установ", — повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови, 4 жовтня стартував опалювальний сезон у школах, садках, закладах охорони здоров’я та культури, на підставі звернень керівників цих закладів.

Опалювальний сезон для населення розпочинається на основі погодних умов — якщо впродовж трьох діб середньодобова температура не перевищуватиме +8°С.


С пятницы, 11 октября, приостановят подачу отопления в бюджетные учреждения. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В связи с потеплением, с этой пятницы, 11 октября, планируют приостановить подачу отопления в бюджетные учреждения. На сегодня отопление подается в 246 учреждений гуманитарного блока - школы, садики, больницы и поликлиники, учреждения культуры.

"Синоптики прогнозируют потепление - температура поднимется до +20 градусов, поэтому с пятницы можем остановить подачу отопления в бюджетные учреждения", - сообщила Галина Сличная, заместитель городского головы Львова по гуманитарным вопросам.

Напомним, согласно распоряжению городского головы, 4 октября стартовал отопительный сезон в школах, садах, учреждениях здравоохранения и культуры, на основании обращений руководителей этих учреждений.

Отопительный сезон для населения начинается на основе погодных условий - если в течение трех суток среднесуточная температура не будет превышать + 8 ° С.