свет, электричество, отключение9 жовтня у місті Львові заплановані відключення електроенергії для проведення ремонтних робіт. Про це повідомляють на Гарячій лінії міста.

  • З 9.00 до 17.00 без електроенергії у місті Львові будуть вулиці: Краснянська, Бескидська, Круп'ярська, Мучна, Стрілецька, Сагайдачного, Репіна.
  • З 9.00 до 17.00 без електроенергії у смт Брюховичі будуть вулиці: Івасюка, Селищна, Бурштинова, Б.Бурштинова, Шкільна, Заможна.
  • З 9.00 до 17.00 без електроенергії у м.Винники будуть вулиці: Шевченка, Львівська, Просвіти, Ринок, Злагоди, Садова, Спортова, Ломоносова, Джерельна, Котляревського, Шевченка, Шашкевича, Сонячна, Гірняка, Сопілки, Довганика, Котляревського, Франка, Батька Сокола, Шевченка, Смерекова, Кільцева, Лисика, Проста, Огієнка.

Оперативна інформація про час відновлення електропостачання — на веб-сайті "Львівобленерго" у веб-чаті та у розділі "Чому немає світла". 


9 октября во Львове запланированы отключения электроэнергии для проведения ремонтных работ. Об этом сообщается на Горячей линии города.

  • С 9.00 до 17.00 без электроэнергии во Львове будут улицы: Краснянская, Бескидская, Крупьярская, Мучная, Стрелецкая, Сагайдачного, Репина.
  • С 9.00 до 17.00 без электроэнергии в пгт Брюховичи будут улицы: Ивасюка, Поселковая, Янтарная, Б.Бурштинова, Школьная, Богатая.
  • С 9.00 до 17.00 без электроэнергии в г. Винники будут улицы: Шевченко, Львовская, Просвещения, рынок, Согласия, Садовая, спортов, Ломоносова, Родниковая, Котляревского, Шевченко, Шашкевича, Солнечная, Гирняка, Свирели, Довганика, Котляревского, Франко, Отца Сокола, Шевченко, Еловый, Кольцевая, Лысыка, Простая, Огиенко.

Оперативная информация о восстановлении электроснабжения - на сайте "Львовоблэнерго" в веб-чате и в разделе "Почему нет света".