водитель, пьяный, побегНа Львівщині патрульні двічі за ніч оформили на водія протокол за нетверезе керування, другий – після вимушеного переслідування. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Цієї ночі на трасі Львів-Краковець поблизу села Наконечне Друге за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили водія автомобіля Volkswagen Transporter. Виявилося, що в нього ще й недостатньо документів на керування транспортним засобом. При спілкуванні з 37-річним порушником інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Від перевірки він відмовився і отримав об’єднану постанову за порушення ПДР, протокол за керування автомобілем в нетверезому стані.

Чоловіка попередили, аби він далі не їхав і що додому не далеко, однак водій проігнорував застереження і, щойно патрульні від’їхали, сів за кермо та поїхав. Однак потрапив в поле зору іншого екіпажу. Вимогу про зупинку він проігнорував і почав втікати. Переслідування тривало, допоки чоловік не доїхав до своєї домівки, де, вийшовши з автомобіля, сподівався уникнути відповідальності. Цього разу порушник отримав ще один протокол за керування напідпитку і протокол за не виконання вимог про зупинку.


На Львовщине патрульные дважды за ночь оформили на водителя протокол за нетрезвое управление, второй раз - после вынужденного преследования. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Этой ночью на трассе Львов-Краковец возле села Наконечное Второе за нарушение правил дорожного движения патрульные остановили водителя автомобиля Volkswagen Transporter. Оказалось, что у него еще и недостаточно документов на управление транспортным средством. При общении с 37-летним нарушителем инспекторы заметили у него признаки алкогольного опьянения. От проверки он отказался и получил объединенное постановление за нарушение ПДД, протокол за управление автомобилем в нетрезвом состоянии.

Мужчину предупредили, чтобы он дальше не ехал и дом не далеко, однако водитель проигнорировал предостережения и, только патрульные уехали, сел за руль и поехал. Однако попал в поле зрения другого экипажа. Требование об остановке он проигнорировал и начал убегать. Преследование продолжалось, пока мужчина не доехал до своего дома, где, выйдя из автомобиля, надеялся избежать ответственности. На этот раз нарушитель получил еще один протокол за управление в нетрезвом состоянии и протокол за невыполнение требований об остановке.