Як встановили правоохоронці, до незаконного заволодіння транспортним засобом причетний 51-річний місцевий житель - втікаючи з місця скоєння злочину, він заїхав на високий бордюр та не зміг продовжити рух.

8 червня у відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції з заявою про викрадення його автомобіля ВАЗ-2101 звернувся 58-річний житель міста Броди.

Невдовзі співробітники екіпажу сектору реагування патрульної поліції виявили транспортний засіб на площі Ринок у Бродах. Як встановили правоохоронці, до викрадення «Жигулів» причетний 51-річний місцевий житель. Втікаючи з місця скоєння злочину, він заїхав на високий бордюр та не зміг продовжити рух – там його і виявили поліцейські.

За фактом слідчі відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває, викрадений автомобіль поліцейські вилучили на арештмайданчик.