грабитель, магазин, продавецУ Львові з допомогою небайдужих громадян поліцейські затримали зловмисника. Чоловік у масці погрожував продавчині магазину та вимагав віддати йому гроші з каси. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

7 березня до поліції надійшло повідомлення про те, що близько 20.30 в одному з магазинів у Залізничному районі Львова зловмисник у масці, погрожуючи продавчині ножицями, вимагав віддати йому виручку з каси. На заклики жінки про допомогу відреагували двоє відвідувачів магазину, котрі затримали нападника та передали його поліцейським.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, наряд поліції охорони та працівники інших служб. Правоохоронці встановили особу зловмисника – 22-річного жителя одного із сіл Самбірського району. Він затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обережною для нього міру запобіжного заходу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.


Во Львове с помощью неравнодушных граждан полицейские задержали злоумышленника. Мужчина в маске угрожал продавщице магазина и потребовал отдать ему деньги из кассы. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

7 марта в полицию поступило сообщение о том, что около 20.30 в одном из магазинов в Железнодорожном районе Львова злоумышленник в маске, угрожая продавщице ножницами, требовал отдать ему выручку из кассы. На призывы женщины о помощи отреагировали двое посетителей магазина, которые задержали нападавшего и передали его полицейским.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа, наряд полиции охраны и работники других служб. Правоохранители установили личность злоумышленника - 22-летнего жителя одного из сел Самборского района. Он задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд осторожной для него меру пресечения.

По факту возбуждено уголовное производство по ч.1 ст.187 Уголовного кодекса Украины (разбой). Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до семи лет. Проводится досудебное расследование.