маршрутка, ДТП, полицияВодій маршрутки №9 на вулиці Коперника 8 березня здійснив обгін трамвая, виїхавши при цьому на зустрічну колію. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Зранку 8 березня під час патрулювання на вулиці Коперника екіпаж патрульної поліції помітив маршрутку №9, водій якої здійснив обгін трамвая, виїхавши при цьому на зустрічну колію. Згідно пункту 11.9 правил дорожнього руху України – забороняється виїжджати на трамвайну колію зустрічного напрямку. За таке правопорушення відповідно до ч.2 ст.122 КУпАП передбачено штраф у розмірі 425 гривень. На водія автобуса патрульні винесли постанову. Чоловік запевнив інспекторів, що таке більше не повториться.


Водитель маршрутки №9 на улице Коперника 8 марта совершил обгон трамвая, выехав при этом на встречную колею. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

Утром 8 марта во время патрулирования на улице Коперника экипаж патрульной полиции заметил маршрутку №9, водитель которой совершил обгон трамвая, выехав при этом на встречную колею. Согласно пункту 11.9 ПДД Украины - запрещается выезжать на трамвайные пути встречного направления. За такое правонарушение в соответствии с ч.2 ст.122 КУоАП предусмотрен штраф в размере 425 гривен. На водителя автобуса патрульные вынесли постановление. Мужчина заверил инспекторов, что такое больше не повторится.