суд, шахтеры, задолженностьСьогодні Господарський суд Львівської області прийняв рішення про розблокування рахунку ДП "Львіввугілля", і гірники отримали надію на виплату зарплати. Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників на своїй сторінці у Facebook Михайло Волинець. 

"Ура, маленька перемога! – написав він. - Тільки що суд у м. Львів прийняв рішення про розблокування рахунку ДП "Львіввугілля". Тепер гірники отримали надію на виплату зарплати. А державне підприємство зможе вести господарську діяльність“.

Нагадаємо, рахунки ДП "Львіввугілля" були заблоковані державною виконавчою службою через борг за електроенергію (понад 85 млн грн.) 8 лютого цього року. Відтак працівники ДП “Львіввугілля” не отримали заробітної плати за два місяці.

Поки тривало судове засідання у цій справі, шахтарі Львівщини на вулиці скандували про відновлення справедливості.


Сегодня Хозяйственный суд Львовской области принял решение о разблокировании счета ГП "Львовуголь", и горняки получили надежду на выплату зарплаты. Об этом сообщил председатель Независимого профсоюза горняков на своей странице в Facebook Михаил Волынец. 

“Ура, маленькая победа! - Написал он. - Только что суд в г. Львове принял решение о разблокировании счета ГП "Львовуголь"! Теперь горняки получили надежду на выплату зарплаты. А государственное предприятие сможет вести хозяйственную деятельность“.

Напомним, счета ГП “Львовуголь“ были заблокированы государственной исполнительной службой из-за долга за электроэнергию (более 85 млн грн.) 8 февраля этого года. Поэтому работники ГП "Львовуголь" не получили заработной платы за два месяца.

Пока шло судебное заседание по этому делу, шахтеры Львовщины на улице скандировали о восстановлении справедливости.