парковка, оплатаЛКП "Львівавтодор" напрацьовує нові способи оплати за паркування. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

ЛКП "Львівавтодор", як найбільший оператор паркування транспортних засобів у місті Львові, з метою збільшення кількості способів оплати за послуги паркування, уклало договір з компанією EasyPay. Найближчим часом на паркувальних майданчиках буде встановлено термінали оплати цієї компанії.

Станом на сьогодні, на паркувальних майданчиках, які обслуговує ЛКП "Львівавтодор", водії можуть розрахуватись за паркування готівкою (за допомогою паркувального автомату на відкритих майданчиках чи у касирів на виїзді зі закритих зон паркування), банківською карткою, СМС-повідомленням, QR-кодом, а також послугою «мобільне паркування", — через мобільний додаток UNIP та мобільний додаток Privat24.

ЛКП "Львівавтодор" додатково пропонує користувачам паркувальних майданчиків паперові місячні, квартальні та піврічні абонементи на послуги паркування у розрізі паркувальних зон.

"Наше підприємство забезпечує для мешканців 1-ої та 2-ої зони паркування паперові місячні, квартальні та піврічні абонементи, — розповідає в.о. директора ЛКП "Львівавтодор" Оксана Єстеферова. — Але в планах підприємства впровадження найближчим часом абонементів на паркування в електронному вигляді. Ми вже розглядаємо пропозиції від двох компаній".

Також ЛКП "Львівавтодор", з метою збільшення кількості способів оплати за послуги паркування, уклало договір з компанією "EasyPay". Найближчим часом на паркувальних майданчиках буде встановлено термінали оплати цієї компанії.

"Ми тісно працюємо з інспекторами управління безпеки міста ЛМР, які здійснюють контроль за сплатою користування паркомайданчиком, — наголошує Оксана Єстеферова. — А через систему АСКОП маємо можливість в онлайн-режимі контролювати оплату послуг та здійснювати фіксацію в режимі фотозйомки або відеозапису".


ЛКП "Львовавтодор" нарабатывает новые способы оплаты за парковку. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

ЛКП "Львовавтодор", как крупнейший оператор парковки транспортных средств в городе Львове, с целью увеличения количества способов оплаты за услуги парковки, заключило договор с компанией EasyPay. В ближайшее время на парковочных площадках будут установлены терминалы оплаты этой компании.

На сегодня, на парковочных площадках, которые обслуживает ЛКП "Львовавтодор", водители могут рассчитаться за парковку наличными (с помощью парковочного автомата на открытых площадках или в кассиров на выезде из закрытых зон парковки), банковской картой, СМС-сообщением, QR-кодом , а также услугой «мобильная парковка", - через мобильное приложение UNIP и мобильное приложение Privat24.

ЛКП "Львовавтодор" дополнительно предлагает пользователям парковок бумажные месячные, квартальные и полугодовые абонементы на услуги парковки в разрезе парковочных зон.

"Наше предприятие обеспечивает для жителей первых и вторых зоны парковки бумажные месячные, квартальные и полугодовые абонементы, - рассказывает и.о. директора ЛКП" Львовавтодор "Оксана Естеферова. - Но в планах предприятия внедрение в ближайшее время абонементов на парковку в электронном виде. Мы уже рассматриваем предложения от двух компаний".

Также ЛКП "Львовавтодор", с целью увеличения количества способов оплаты за услуги парковки, заключило договор с компанией "EasyPay". В ближайшее время на парковочных площадках будут установлены терминалы оплаты этой компании.

"Мы тесно работаем с инспекторами управления безопасности города ЛГС, которые осуществляют контроль за уплатой пользования паркомайданчиком, - отмечает Оксана Естеферова. - А через систему АСКОП имеем возможность в онлайн-режиме контролировать оплату услуг осуществлять фиксацию в режиме фотосъемки или видеозаписи".