Полицейские, усиленный режим, работаПоліцейські кинули виклик львівському криміналітету.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Оперативно-профілактичні заходи, які триватимуть до 30 листопада, поліцейські будуть проводити на всій території Львівської області і у Львові.

"Це зумовлено зростанням рівня злочинності всіх видів і ступеня тяжкості - це в першу чергу так звані "побутові" злочини, але, разом з тим, це і умисні вбивства, і грабежі, і розбійні напади та крадіжки, в тому числі із застосуванням зброї" , - повідомив керівник оперативного штабу, заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Руслан Домніцак.

Планується активізувати роботу слідчих, працівників кримінальної поліції, дільничних, працівників ювенальної превенції, патрульної поліції та інших підрозділів. На вулицях і на дорогах буде збільшено кількість нарядів патрульних


Полицейские бросили вызов львовскому криминалитету.

Об этом сообщили в отделе коммуникации Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

Оперативно-профилактические мероприятия, которые продлятся до 30 ноября, полицейские будут проводить на всей территории Львовской области и во Львове.

"Обусловлено это ростом уровня преступности всех видов и степени тяжести - это в первую очередь так называемые "бытовые" преступления, но, вместе с тем, это и умышленные убийства, и грабежи, и разбойные нападения и кражи , в том числе с применением оружия", - сообщил руководитель оперативного штаба, заместитель начальника Главного управления Национальной полиции во Львовской области полковник полиции Руслан Домницак.

Планируется активизировать работу следователей, работников криминальной полиции, участковых, работников ювенальной превенции, патрульной полиции и других подразделений. На улицах и на дорогах будет увеличено количество нарядов патрульных.