мотоциклист, оторвало ногу, ЗолочевУ Золочівському районі внаслідок зіткнення мотоцикла та автомобіля Peugeot-307 39-річному львів'янину відірвало стопу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Львівській області.

В Золочівський відділ поліції 7 липня близько 16.00 надійшла інформація про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася неподалік села Погорільці. Водій автомобіля Peugeot-307, 26-річний мешканець Львова вчинив зіткнення з мотоциклом X-TRAIL, котрий рухався назустріч. В результаті цього 39-річний львів’янин, який ним керував, отримав тілесні ушкодження і госпіталізований з діагнозом: травматичне відчленування  стопи.

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


В Золочевском районе в результате столкновения мотоцикла и автомобиля Peugeot-307 39-летнему львовянину оторвало стопу. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции в Львовской области.

В Золочевский отдел полиции 7 июля около 16.00 поступила информация о дорожно-транспортном происшествии, которое произошло возле села Погорельцы. Водитель автомобиля Peugeot-307, 26-летний житель Львова совершил столкновение с мотоциклом X-TRAIL, который двигался навстречу. В результате этого 39-летний львовянин, который им управлял, получил телесные повреждения и госпитализирован с диагнозом: травматическое отчленение стопы.

Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.