ДТП, скорая помощь, Старосамборский районНа Львівщині Opel в‘їхав в автомобіль швидкої допомоги, коли медики надавали допомогу потерпілим у іншому ДТП. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Сьогодні, 8 липня, о 02:00, в с. Лопушанка-Хомина Старосамбірського району водій автомобіля Volkswagen, рухаючись на великій швидкості, не впорався з керуванням, в’їхав в паркан та перекинувся. На місце прибула бригада медиків.

Поки вони надавали допомогу потерпілим у ДТП водію та пасажирам автомобіля Volkswagen, о 02:40, 27-річний водій автомобіля Opel, не вибравши безпечної швидкості руху, вʼїхав у карету швидкої допомоги, яка стояла на узбіччі дороги. Внаслідок подвійного ДТП отримали травми і госпіталізовані в реанімаційне та травматологічне відділення Старосамбірської лікарні водій та двоє пасажирів легкового автомобіля Volkswagen, а також водій автомобіля Opel. Автомобіль медиків зазнав ушкоджень, сума збитків встановлюється.


На Львовщине Opel въехал в автомобиль скорой помощи, когда медики оказывали помощь пострадавшим в другом ДТП. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

Сегодня, 8 июля, в 02:00, в с. Лопушанка-Хомина Старосамборского района водитель автомобиля Volkswagen, двигаясь на большой скорости, не справился с управлением, въехал в забор и перевернулся. На место прибыла бригада медиков.

Пока они оказывали помощь пострадавшим в ДТП водителю и пассажирам автомобиля Volkswagen, в 02:40 27-летний водитель автомобиля Opel, не выбрав безопасную скорость движения, въехал в карету скорой помощи, которая стояла на обочине дороги. В результате двойного ДТП получили травмы и госпитализированы в реанимационное и травматологическое отделения Старосамборской больницы водитель и двое пассажиров легкового автомобиля Volkswagen, а также водитель автомобиля Opel. Автомобиль медиков был поврежден, сумма ущерба устанавливается.