Правоохоронці  закликають водіїв – у жодному разі не керуйте транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.  Бережіть життя та здоров’я – свої та інших учасників руху!

Дорожньо-транспортна пригода сталась 7 квітня близько 20.30 на автодорозі «Комарно-Рудки» Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Dacia Sandero», 32-річнй мешканець Самбірського району, скоїв наїзд на велосипедиста, місцевого жителя віком 25 років. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, зокрема, компресійні переломи та був доставлений у лікарню.

Також встановлено, що водій «Dacia Sandero» перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом слідчі відділу поліції №6 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.