ДТП, автобус, грузовик7 квітня близько 13:00 на автодорозі Львів - Рава-Руська в с. Сопошин Жовківського району водій маршрутного автобуса сполученням "Львів - Любеля" здійснив зіткнення з напівпричепом вантажного автомобіля DAF. Про це повідомляє прес-служба Департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Як зазначають у департаменті, водій автобуса 1990 року народження., житель с. Замочок, Жовківського району, не справився з керуванням та здійснив зіткнення з напівпричепом вантажного автомобіля DAF, який рухався в попутному напрямку. Особа водія вантажівки встановлюється, оскільки він самовільно покинув місце ДТП.

Внаслідок ДТП в Жовківську ЦРЛ звернулись п’ять пасажирів даного маршрутного автобуса:

  • 1995 р.н., жителька м. Жовква, госпіталізована в Жовківську ЦРЛ;
  • 1986 р.н., жителька с. Вʼязова, госпіталізована в Жовківську ЦРЛ;
  • 2009 р.н., житель с. Вʼязова, госпіталізований в Жовківську ЦРЛ;
  • 1955 р.н., житель м. Львова, госпіталізований в Жовківську ЦРЛ;
  • 1996 р.н., жителька с. Воля Висоцька, госпіталізована в Жовківську ЦРЛ.

Ще 3-м пасажирам була надана медична допомога в Жовківській ЦРЛ, їх відпустили додому. Водій маршрутного автобуса тілесних ушкоджень не отримав, за меддопомогою не звертався.


7 апреля около 13:00 на автодороге Львов - Рава-Русская в с. Сопошин Жовковского района водитель маршрутного автобуса сообщением "Львов - Любеля" столкнуся с полуприцепом грузового автомобиля DAF. Об этом сообщает пресс-служба Департамента по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

Как отмечают в департаменте, водитель автобуса 1990 года рождения, житель с. Замочек, Жовковского района, не справился с управлением и совершил столкновение с полуприцепом грузового автомобиля DAF, который двигался в попутном направлении. Личность водителя грузовика устанавливается, поскольку он самовольно покинул место ДТП.

В результате ДТП в Жовковскую ЦРБ обратились пять пассажиров данного маршрутного автобуса:

  • 1995 г.р., жительница г. Жовква, госпитализирована в Жовковскую ЦРБ;
  • 1986 г.р., жительница с. Вязовая, госпитализирована в Жовковскую ЦРБ;
  • 2009 г.р., житель с. Вязовая, госпитализирован в Жовковскую ЦРБ;
  • 1955 г.р., житель г. Львова, госпитализирован в Жовковскую ЦРБ;
  • 1996 г.р., жительница с. Воля-Высоцкая, госпитализирована в Жовковскую ЦРБ.

Еще 3-м пассажирам была оказана медицинская помощь в Жовковской ЦРБ, они отпущены домой. Водитель маршрутного автобуса телесных повреждений не получил, за медпомощью не обращался.