автомобильный кластер, МатисНа Львівщині є всі умови для створення автомобільного кластеру, заявив начальник управління залучення інвестицій Львівської облдержадміністрації Роман Матіс на своїй сторінці у Facebook. 

"На сьогоднішній день, виходячи з існуючих підприємств області і з огляду на перспективи залучення нових гравців в галузі "автомотів", настав час серйозно задуматися над створеням автомобільного кластеру на Львівщині. Це та позиція якої я притримувався раніше і яку було висловлено підчас Українського автомобільного форуму, що відбувся у Львові. Найприємнішим був той факт, що всі без вийнятку гравці ринку автомобільної індустрії та суміжних ринків висловили високі оцінки інвестиційному потенціалу Львівщини, який відчутно зріс за останні два роки, і радили іншим регіонам брати приклад з Львівської області. Будемо продовжувати працювати в тому ж дусі, аби не зрадити очікувань бізнесу", - зазначив очільник департаменту.


На Львовщине есть все условия для создания автомобильного кластера, заявил начальник управления привлечения инвестиций Львовской облгосадминистрации Роман Матис на своей странице в Facebook

"На сегодняшний день, исходя из существующих предприятий области и учитывая перспективы привлечения новых игроков в отрясли "автомотов", пора серьезно задуматься над созданными автомобильного кластера на Львовщине. Это позиція, которой я придерживался ранее и которая была высказана во время Украинского автомобильного форума, состоявшегося во Львове. Приятным был тот факт, что все без исключения игроки рынка автомобильной индустрии и смежных рынков выразили высокие оценки инвестиционному потенциалу Львовщины, который ощутимо вырос за последние два года, и советовали другим регионам брать пример с Львовской области. Будем продолжать работать в том же духе, чтобы не предать ожиданий бизнеса", - отметил глава департамента.