Львівське АТП-14630 зобов'язане виправити порушення на міських маршрутах та дотримуватися затверджених розкладів руху. Про це йдеться в документі, який опублікувало "Турка – перлина Карпат". 

Львівське "АТП-14630" зобов'язане виправити часткові порушення на двох міських маршрутах. Про це йдеться у відповіді в.о. начальника управління транспорту Львівської міської ради Ігоря Собенка на інформаційний запит журналістці Марії Доротич.  

У документі зазначено, що є часткові порушення затверджених розкладів руху водіями №15 і №44. За порушення умов укладеного договору в частині неоодтримання планової кількості транспортних засобів на автобусних маршрутах управління транспорту виставило ПАТ "ЛАТП-14630" претензію та зобов'язало забезпечити належне виконання умов договору в найкоротший термін.

Чиновники також нагадують про складну ситуацію на ринку праці, пов'язану з трудовою міграцією водіїв за кордон. В управлінні транспорту додали, що для покращення добирання жителів мікрорайону "Майорівка" курсують три великогабаритні автобуси для перевезення студентів, що значно зменшує навантаження на маршрути №15, №24, №44.


Львовское АТП-14630 обязано исправить нарушения на городских маршрутах и ​​соблюдать утвержденных расписаний движения. Об этом идет речь в документе, который опубликовало "Турка - жемчужина Карпат". 

Львовское "АТП-14630" обязано исправить частичные нарушения на двух городских маршрутах. Об этом говорится в ответе и.о. начальника управления транспорта Львовского городского совета Игоря Собенко на информационный запрос журналистке Марии Доротич.

В документе указано, что есть частичные нарушения утвержденных расписаний движения водителями №15 и №44. За нарушение условий заключенного договора в части несоблюдения планового количества транспортных средств на автобусных маршрутах управления транспорта выставило ОАО "ЛАТП-14630" претензию и обязало обеспечить надлежащее выполнение условий договора в кратчайшие сроки.

Чиновники также напоминают о сложной ситуации на рынке труда, связанной с трудовой миграцией водителей за границу. В управлении транспорта добавили, что для улучшения довоза жителей микрорайона "Майоровка" курсируют три крупногабаритные автобусы для перевозки студентов, значительно уменьшает нагрузку на маршруты №15, №24, №44.