Дрогобыч, транспорт, ограничение движения ​У Дрогобичі жителі вимагають обмежити рух великогабаритного транспорту та вирішити проблему з паркуванням на вул. Січових Стрільців (навпроти міської поліклініки).

З цією проблемою люди прийшли на прийом до міської ради. Навпроти поліклініки на вулиці завжди багато припаркованих автомобілів, що ускладнює проїзд транспорту, а нерідко є причиною ДТП. Взимку ситуація на дорозі погіршується.

Перший заступник міського голови Ігор Герман, який проводив прийом громадян, доручив службам міськвиконкому терміново вжити заходів для задоволення справедливих вимог людей, - повідомляє zik.


В Дрогобыче жители требуют ограничить движение крупногабаритного транспорта и решить проблему с парковкой на ул. Сечевых Стрельцов (напротив городской поликлиники).

С этой проблемой жители пришли на прием в городской совет.

Напротив поликлиники на улице всегда много припаркованных автомобилей, что затрудняет проезд транспорта и нередко является причиной ДТП. Зимой ситуация на дороге осложняется.

Первый заместитель городского головы Игорь Герман поручил службам горисполкома срочно принять меры для того, чтобы выполнить справедливые требования людей, - сообщает zik.