100 гривен, фальшивкаУ Львівському супермаркеті пенсіонерка намагалась розрахуватися фальшивою купюрою. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Франківський відділ поліції 5 жовтня надійшло повідомлення про те, що в одному із львівських супермаркетів жінка намагалась заплатити за товари купюрою номіналом 100 гривень, яка має ознаки підробки. Як встановили поліцейські, розрахуватись фальшивкою намагалася 70-річна львів’янка. За словами пенсіонерки, зазначену купюру вона отримала у якості решти в аптеці.

Банкнота вилучена та скерована на експертне дослідження. Працівники поліції встановлюють її походження та обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Во львовском супермаркете пенсионерка пыталась рассчитаться фальшивой купюрой. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Франковский отдел полиции 5 октября поступило сообщение о том, что в одном из львовских супермаркетов женщина пыталась заплатить за товары купюрой номиналом 100 гривен, которая имеет признаки подделки. Как установили полицейские, рассчитаться фальшивкой пыталась 70-летняя львовянка. По словам пенсионерки, указанную купюру она получила в качестве сдачи в аптеке.

Банкнота изъята и направлена ​​на экспертное исследование. Работники полиции устанавливают ее происхождение и обстоятельства происшествия. Решается вопрос об открытии уголовного производства.