мурал, художникиВ самісінькому центрі Дрогобича, неподалік площі Ринок, на фасаді старої кам'яниці скоро з'явиться новий арт-об'єкт - мурал авторства відомих українських художників, майстрів стріт-арту, дрогобичан, Сергія (Sergiy Greh) та Віталія Грехів (Hrekh Vitalii). Про це повідомляє "Варто – Галицькі новини

Художники приїхали у Дрогобича на запрошення молодіжної ініціативи Інше місто, формації Дев'ятка та Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича в межах реалізації проекту “Одне небо”, який переміг на конкурсі соціально-культурних проектів у Дрогобичі ще у 2017 році.

Проект “Одне небо” має на меті намалювати три мурали у Дрогобичі та прифронтових містах - Авдіївці та Станиці Луганській.


В самом центре Дрогобыча, недалеко площади Рынок, на фасаде старой каменницы скоро появится новый арт-объект - мурал авторства известных украинских художников, мастеров стрит-арта, дрогобычан, Сергея (Sergiy Greh) и Виталия Грех (Hrekh Vitalii). Об этом сообщает "Варто - Галицкие новости".

Художники приехали в Дрогобыч по приглашению молодежной инициативы Другой город, формации Девятка и Туристско-информационного центра г. Дрогобыча в рамках реализации проекта "Одно небо", который победил на конкурсе социально-культурных проектов в Дрогобыче еще в 2017 году.

Цель проекта "Одно небо" - нарисовать три мурала в Дрогобыче и прифронтовых городах - Авдеевке и Станицы Луганской.