петиция, развязка, транспортРеконструювати існуючу транспортну розв'язку у двох рівнях та впровадити нову організацію руху транспорту на сполученні вулиць Сяйво-Городоцька просять в петиції, що зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій. 

Автор петиції Денис Дмитрик пише, що міст, згідно генплану, не використовується на 100%, а просто засипаний шлаком. Тому він пропонує у нижньому рівні відновити його першочергове призначення і реорганізувати дорожній рух під міст.

"Це дозволить незалежно від напрямку руху розподілити транспортні потоки по своїх окремих смугах і усунути "конфліктні точкі" в пересіченнях усіх напрямків. Відпадає потреба у світлофорах, що зменшить коркі, зменшується аварійність за рахунок відсутності пересічень потоків", - аргументує він.

d3086b378c555018b9f099acb7a3d8e6.png


Реконструировать существующую транспортную развязку в двух уровнях и внедрить новую организацию движения транспорта на сочетании улиц Сияние-Городоцкая просят в петиции, которая зарегистрирована в Единой системе местных петиций

Автор петиции Денис Дмитрик пишет, что мост, согласно генплану, не используется на 100%, а просто засыпан шлаком. Поэтому он предлагает в нижнем уровне восстановить его первоочередное назначение и реорганизовать дорожном движении под мост.

"Это позволит независимо от направления движения распределить транспортные потоки по своим отдельным полосам и устранить "конфликтные точки" в пересечениях всех направлений. Отпадает необходимость в светофорах, что уменьшит пробки, уменьшается аварийность за счет отсутствия пересечений потоков", - аргументирует он.