берегоукрепление, дорогаУ межах Турківського району завершили роботи з берегоукріплення. Про це повідомили у департаменті дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської обласної державної адміністрації.

З метою організації та забезпечення безпеки дорожнього руху, на території Львівської області виконують роботи з берегоукріплення.

З ціллю усунення потенційних загроз на Львівщині завершили роботи з берегоукріплення відкосу насипу земляного полотна на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О141903 Бориня – Мохнате, що в Турківському районі.


В границах Турковского района завершили работы по берегоукреплению. Об этом сообщили в департаменте дорожного хозяйства, транспорта и связи Львовской областной государственной администрации.

С целью организации и обеспечения безопасности дорожного движения на территории Львовской области выполняют работы по берегоукреплению.

С целью устранения потенциальных угроз на Львовщине завершили работы по берегоукреплению откоса насыпи земляного полотна на автомобильной дороге общего пользования местного значения О141903 Бориня - Мохнатое, что в Турковском районе.