песочницы, парки, гельминты, безопасныеУ пісочницях трьох парків міста Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України не виявив паразитів. Дослідження інших парків продовжується. Про це повідомляє Управління екологіх Львівської міської ради на своїй сторінці у Facebook.

На звернення управління екології та ландшафтного планування Державна установа "Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України" у червні 2017 року провів моніторингові дослідження проб ґрунту-піску з дитячих майданчиків, розташованих на території парків м. Львова, зокрема у лісопарку "Знесіння" та парках "Стрийський" й "Боднарівка". За результатами досліджень забруднення ґрунту-піску яйцями гельмінтів та патогенними найпростішими не виявлено.

Дослідженнях по інших парках проводитимуться надалі, результати яких будуть оприлюднені.


В песочницах трех парков города Львовский областной лабораторный центр МЗ Украины не обнаружил паразитов. Исследования других парков продолжается. Об этом сообщает Управление экологи Львовского городского совета на своей странице в Facebook.

На обращение управления экологии и ландшафтного планирования ГУ "Львовский областной лабораторный центр МЗ Украины" в июне 2017 года провел мониторинговые исследования проб почвы-песка с детских площадок, расположенных на территории парков Львова, в частности в лесопарке "Вознесение" и парках "Стрыйский "и" Боднаровка ". По результатам исследований загрязнение почвы-песка яйцами гельминтов и патогенными простейшими не обнаружено.

Исследования в других парках будут продолжаться, результаты будут обнародованы.