Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий відвідав Дубляни. Там він оглянув приміщення міської лікарні, що на вул. Студентській, 7, та поспілкувався з медичними працівниками. У цій лікарні планують провести ремонт і закупити необхідне обладнання, зокрема рентген-апарат, а також врегулювати юридичні питання, адже зараз лікарня є на балансі аграрного університету.

 

«У Дублянах є дуже багато проблемних питань, які потребують вирішення. Люди дуже збентежені, тому що хтось поширив чутки, що лікарню хочуть закрити. Я сьогодні спеціально приїхав, щоб пояснити людям, що наше завдання – зробити тут хороший ремонт, щоб люди отримували послуги ще кращої якості і в нормальних умовах. Для цього потрібно врегулювати проблему з аграрним університетом, тому що це приміщення є у них на балансі, щоб ми могли почати всі ремонтні роботи і ця лікарня наступних 20, 30 чи навіть 50 років працювала значно краще. Рентген-апарат, який тут є, напевне старший за мене, треба купувати нове обладнання», - зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Як зауважив головний лікар Дублянської міської лікарні Олег Демків, медичний заклад є у приміщеннях аграрного університету, і ремонт у цих приміщеннях робили 30 років тому. У лікарні працює 87 осіб, стаціонар розрахований на 25 пацієнтів.

«Наша мета – зробити у лікарні гідні умови», - додав Юрій Лукашевський, директор департаменту міської агломерації.