строитель, погиб, упалУ селищі Славське на Львівщині на новобудові загинув 41-річний чоловік. Впавши з риштування, він отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, інформує "Варта 1". 

В Сколівське відділення поліції 6 березня надійшла інформація про те, що близько 16.00 у селищі Славське на новобудові загинув чоловік. Правоохоронці попередньо встановили, що 41-річний житель одного із сіл району, який працював на будові, знаходячись на риштуванні, втратив рівновагу та впав з висоти близько 10 метрів. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.  

Наразі з’ясовуються обставини події. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з поміткою "нещасний випадок".


В поселке Славское на Львовщине на новостройке погиб 41-летний мужчина. Упав с лесов, он получил травмы, несовместимые с жизнью. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области, информирует "Варта 1". 

В Сколевское отделения полиции 6 марта поступила информация о том, что около 16.00 в поселке Славское на новостройке погиб человек. Правоохранители предварительно установили, что 41-летний житель одного из сел района, который работал на стройке, находясь на лесах, потерял равновесие и упал с высоты около 10 метров. От полученных травм мужчина скончался на месте происшествия.

Сейчас выясняются обстоятельства происшествия. По факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 Уголовного кодекса Украины (умышленное убийство) с пометкой "несчастный случай".