билет, электротранспорт, автомат, петицияВ Єдиній системі місцевих петиції зареєстрована пропозиція встановити автомати для продажу квитків для проїзду в трамваї та в тролейбусі на зупинках проходження маршруту або у самому транспорті. 

Автор петиції Віталій Таряник аргументує це тим, що можливості придбати квитка у більшості містян та туристів не має, так як зупинки не обладнані автоматами для продажу квитків, та у самому трамваї та тролейбусі їх немає.

"Один вихід придбати квиток лишається у водія, який крім керування транспортом має ще обслужити людей та продати квитки. Крім того, біля кабіни водія завжди багато пасажирів, які хочуть придбати квитки, що породжує не зручності іншим пасажирам та гостям. Іноді виникають ситуації, коли передаєш за квиток - або не вертається квиток, або з двох квитків вертається лише один, що негативно впливає на імідж туристичного міста", - йдеться у петиції.

Станом на 7 лютого петицію підписали 22 особи з 500 необхідних.


В Единой системе местных петиций зарегистрировано предложение установить автоматы для продажи билетов для проезда в трамвае и в троллейбусе на остановках прохождения маршрута или в самом транспорте. 

Автор петиции Виталий Таряник аргументирует это тем, что возможности приобрести билет у большинства горожан и туристов нет, так как на остановках нет автоматов для продажи билетов, как и в самом трамвае и троллейбусе.

"Единственная возможность приобрести билет остается у водителя, который кроме управления транспортом должен еще обслужить людей и продать билеты. Кроме того, у кабины водителя всегда много пассажиров, которые хотят приобрести билеты, что порождает не удобства другим пассажирам и гостям. Иногда возникают ситуации, когда передаешь за билет - либо не возвращается билет, или из двух билетов возвращается только один, что негативно влияет на имидж туристического города", - говорится в петиции.

По состоянию на 7 февраля петицию подписали 22 человека из 500 необходимых.