полигон, автомобилисты, петицияВизначити ділянку та побудувати й обладнати сучасний автомобільний полігон просять у петиції, що зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій

ГО "Спілка автомобілістів" пише, що у м. Львів на сьогоднІшній день відсутній навчальний автомобільний полігон, де би водії самостійно могли перевірити свої практичні навички в управлінні автомобілем. Єдиний автомобільний полігон, який функціонував до 2017 року, та земельна ділянка, розміром 1,6 га, на Пасічній, 49-а, належить містові. Та зараз там забудований район, а учні автошколи "Автоград" тепер отримують свої практичні навички у водінні по між будинками.

"Стан аварійності у Львівській області свідчить про те, що однією із вагомих причин скоєння ДТП є слабкі практичні навички водіїв", - вважають у ГО.

Спілка автомобілістів вимагає виділити ділянку у 2 у м. Львів та облаштувати її всім необхіднім для навчання практики безпечного водіння автомобіля.


Определить участок и построить и оборудовать современный автомобильный полигон просят в петиции, которая зарегистрирована в Единой системе местных петиций

ОО "Союз автомобилистов" пишет, что в г. Львов на сегодняшний день отсутствует учебный автомобильный полигон, где бы водители самостоятельно могли проверить свои практические навыки в управлении автомобилем. Единственный автомобильный полигон, который функционировал до 2017 года, и земельный участок, размером 1,6 га, на Пасечной, 49, принадлежит городу. И сейчас там застроенный район, а ученики автошколы "Автоград" теперь получают свои практические навыки в вождении между домами.

"Состояние аварийности в Львовской области свидетельствует о том, что одной из весомых причин совершения ДТП есть слабые практические навыки водителей", - считают в ОО.

Союз автомобилистов требует выделить участок в 2 в г. Львов и обустроить его всем необходимом для обучения практики безопасного вождения автомобиля.