свалка, мусор, экологиПрацівники Інспекції при здійсненні державного контролю за додержанням природоохоронного законодавства виявили несанкціоноване складування твердих побутових відходів на території Слохинівської сільської ради Старосамбірського району Львівської області. Про це повідомляє Держекоінспекція у Львівській області.

Сміття орієнтовною площею 232 м2  розташоване за  межами населеного пункту. На час проведення держконтролю власника відходів не встановлено.

Матеріали перевірки скеровано у Старосамбірське віділення поліції Самбірського ВП ГУ НП у Львівській області та Старосамбірську районну адміністрацію для встановлення винних осіб та вжиття заходів реагування.


Работники Инспекции при осуществлении государственного контроля за соблюдением природоохранного законодательства обнаружили несанкционированное складирование твердых бытовых отходов на территории Солохиновского сельского совета Старосамборского района Львовской области. Об этом сообщает Госэкоинспекция во Львовской области.

Мусор ориентировочной площадью 232 м2 находится за пределами населенного пункта. На время проведения госконтроля владельца отходов не установлено.

Материалы проверки направлены в Старосамборском отделение полиции Самборского ОП ГУ НП во Львовской области и Старосамборскую районную администрацию для установления виновных лиц и принятия мер реагирования.