счетчик, кража, прибор учетаУ Львові судитимуть зловмисника, причетного до крадіжок лічильників обліку холодної води. Сума збитків, заподіяних чоловіком, – близько 18 тисяч гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Сихівський відділ поліції звернувся  28-річний директор одного з львівських підприємств. За словами чоловіка, з будинку на вулиці Угорській було викрадено 30 лічильників обліку холодної води. Загальна сума збитків склала 18 тисяч гривень.

Працівники поліції встановили особу зловмисника – 31-річного місцевого мешканця. З’ясувалося, що він причетний до крадіжок лічильників як із щойно заселених будинків, так і з новобудов, в яких поки ніхто ще не проживає.

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.2 ст.185 КК України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене статтею, – позбавлення волі на строк до п’яти років.

За рішенням суду чоловікові обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.


Во Львове будут судить злоумышленника, причастного к кражам счетчиков учета холодной воды. Сумма ущерба, причиненного человеком, - около 18 000 гривен. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Сыховский отдел полиции обратился 28-летний директор одного из львовских предприятий. По словам мужчины, из дома на улице Венгерской было похищено 30 счетчиков учета холодной воды. Общая сумма ущерба составила 18 000 гривен.

Работники полиции установили личность злоумышленника - 31-летнего местного жителя. Выяснилось, что он причастен к воровству счетчиков как с только что заселенных домов, так и из новостроек, в которых пока никто не проживает.

Мужчине сообщено о подозрении в совершении уголовных преступлений по ч.2 ст.185 УК Украины (кража). Максимальное наказание, предусмотренное статьей, - лишение свободы на срок до пяти лет.

По решению суда мужчине избрана мера пресечения в виде содержания под стражей. Досудебное расследование завершено, обвинительное заключение направлено на рассмотрение суда.