убийство, женщинаНа Бродівщині поліцейські викрили зловмисницю, причетну до вбивства свого співмешканця. Попередньо встановлено, що жінка завдала удару ножем у груди своєму співмешканцю під час побутового конфлікту. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Бродівське відділення поліції 2 березня надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл району в будинку виявлене тіло 50-річного місцевого жителя без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як пояснила правоохоронцям 42-річна співмешканка загиблого, чоловік прийшов додому близько 17.00, скаржився на погане самопочуття і приблизно за годину помер у ліжку. Тіло померлого було скероване на судово-медичну експертизу, під час якої було встановлено, що смерть настала внаслідок колото-ріжучого поранення грудної клітини.

Поліцейські встановили, що до вбивства причетна співмешканка загиблого. Між ними виник конфлікт, під час якого жінка смертельно поранила чоловіка ножем. За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання - позбавлення на строк від семи до п’ятнадцяти років. Проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини події.


На Бродовщине полицейские разоблачили злоумышленницу, причасную к убийству своего сожителя. Предварительно установлено, что женщина нанесла удар ножом в грудь своему сожителю во время бытового конфликта. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Бродовское отделение полиции 2 марта поступило сообщение о том, что в одном из сел района в доме обнаружено тело 50-летнего местного жителя без признаков жизни.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Как пояснила правоохранителям 42-летняя сожительница погибшего, мужчина пришел домой около 17.00, жаловался на плохое самочувствие и примерно через час умер в постели. Тело умершего было направлено на судебно-медицинскую экспертизу, в ходе которой было установлено, что смерть наступила в результате колото-режущего ранения грудной клетки.

Полицейские установили, что к убийству причастна сожительница погибшего. Между ними возник конфликт, в ходе которого женщина смертельно ранила мужа ножом. По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 Уголовного кодекса Украины (умышленное убийство). Санкция статьи предусматривает наказание - лишение на срок от семи до пятнадцати лет. Проводится досудебное расследование, устанавливаются обстоятельства происшествия.