река, уровень воды, затоплениеНа рiчках басейну Днiстер (Львiвщина, Iвано-Франкiвщина) очiкується відновлення підйомів рiвнiв води на 0,2-0,8 м над поточними рiвнями. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

ДСНС України попереджає про несприятливі погодні явища 6 березня:

  • на території України місцями пориви вітру до 15-20 м/с;
  • уночі на Закарпаття сильний дощ;
  • підйом рівня води.

Так, на річках Закарпаття очікується відновлення підйомів рiвнiв води на 0,3-1,0 м над поточними рівнями, без негативних наслідків; в нижній течії Боржавa на 0,8-1,3 м з початковим виходом води на заплаву.

Також на рiчках басейну Днiстер (Львiвщина, Iвано-Франкiвщина) очiкується відновлення підйомів рiвнiв води на 0,2-0,8 м над поточними рiвнями. Рятівники вважають, що тут обійдеться без негативних наслідків.


На реках бассейна Днестр (Львовщина, Ивано-Франковщины) ожидается возобновление подъемов уровней воды на 0,2-0,8 м над текущими уровнями. Об этом сообщает пресс-служба Государственной службы по чрезвычайным ситуациям.

ДСНС Украины предупреждает о неблагоприятных погодных явлениях 6 марта:

  • на территории Украины местами порывы ветра до 15-20 м / с;
  • ночью в Закарпатье сильный дождь;
  • подъем уровня воды.

Так, на реках Закарпатья ожидается возобновление подъемов уровней воды на 0,3-1,0 м над текущими уровнями, без негативных последствий; а вот в нижнем течении Боржавa - на 0,8-1,3 м с начальным выходом воды на пойму.

Также на реках бассейна Днестр (Львовщина, Ивано-Франковщины) ожидается возобновление подъемов уровней воды на 0,2-0,8 м над текущими уровнями. Спасатели считают, что здесь обойдется без негативных последствий.